Vegeta la borcan pentru iarna

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg ceapa,
  • 1,5 kg varza,
  • 3 kg morcovi,
  • 4 kg ardei capia rosii,
  • 1 kg telina (radacina cu frunze),
  • 1 kg patrunjel (radacina cu frunze),
  • 1,5 kg sare,
  • conservant.

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala bine, se scurg si se trag toate la masina de tocat carne, inclusiv frunzele de patrunjel si telina.

Se adauga sarea si conservantul, se amesteca foarte bine, pentru a se dizolva sarea si se pune in borcane, care se inchid ermetic. Nu se fierb. Nu lasa multa zeama.

Se poate adauga la orice mancare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise