Vin brule - vin fiert

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr. 6 persoane
  • 1 l. vin rosu corpos sau resturi de 2/3 vinuri
  • 3 bastonase de scortisoara
  • 5-6 cuisoare
  • 1 lamiie
  • 1 lingura zahar

Mod de preparare

Puneti vinul la fiert timp de 3/4 minute impreuna cu scortisoara, cuisoarele, zaharul si coaja de lamiie.

Strecurati si puneti in pahare rezistente la caldura.

Cine are expresor de cafea poate folosi aburul fierbinte.

Se poate bea atit inainte cit si dupa masa, in zilele reci de toamna/iarna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise