Vin fiert, cu mirodenii

Se toarna vinul rosu intr-un ibric mai mare, deoarece la fiert se umfla.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 ml vin roșu,
  • Un anason stelat,
  • Câteva boabe de ienibahar,
  • 2,5 ml îndulcitor,
  • 4 cuișoare,
  • Un praf de scorțișoară

Mod de preparare

Se toarnă vinul roșu într-un ibric mai mare, deoarece la fiert se umflă, apoi se adaugă mirodeniile preferate și îndulcitor. Se fierbe pe foc mic. Când dă în clocot, se ia focul.

Se strecoară și se toarnă în ceșcuțe. Se servește cu voie bună alături de cei dragi.

Timp de pregătire: 5 min

Timp de gătire: 5min

Porții: 6

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/12/vin-fiert-cu-mirodenii.html

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise