Vinete cu carne de porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr carne de porc
  • 3 vinete
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel
  • 3 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Carnea se spala,se taie bucati si se inabusa in ulei si in cateva linguri de apa.Vinetele se curata si se taie bucati potrivite si se inabusa si ele in ulei cu 2 linguri de apa.

Aparte se inabusa ceapa,faina diluata cu apa,sare,piper si se fiarbe 15 min.La urma se adauga rosiile decojite,taiate cuburi si se mai lasa 5 min.

Intr o tava se aseaza carnea,vinetele si deasupra sosul.Se da la cuptor 30 min.

Se serveste cu partunjel tocat marunt deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise