Vinete cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 3-4 vinete
  • 250 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 buc branza felii
  • 1 rosie
  • 1 usturoi
  • 1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua si se lasa cu sare si putin ulei si se pun la cuptor 20 min. Usturoiul, ceapa si rosia se taie marunt si se calesc impreuna cu carnea tocata. Cand vinetele sunt gata se scoate miezul ramanand doar coaja iar miezul se amesteca peste compozitia de carne peste care se pune si ciupercile si se lasa la scazut. Compozita gata preparata se pune in cojile de vinete iar deasupra se pune feliile de branza si le dam la cuptor pana branza s-a topit. Deasupra se presara patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise