Vinete cu mozzarella

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g vinete
  • 400 g mozzarella
  • 500 g salsa de rosii
  • 80 g parmigiano ras
  • o frunza de busuioc
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Taiati vinetele felii presarati sare pe ele si lasati-le 2 ore sa se scurga de zeama (puteti pune o greutate pe ele) dupa care le clatiti cu apa le uscati cu servetele si le prajiti in mult ulei. Le scoateti si le puneti pe servetele sa absoarba uleiul in exces. Taiati mozzarella felii. Puneti putina salsa pe fundul unei tavi unsa cu ulei apoi un strat de vinete apoi felii de mozzarella si putin parmigiano si busuioc rupt bucatele, deasupra din nou salsa apoi iar un strat de vinete si faceti asa pana se termina ingredientele. Deasupra presarati parmigiano si coaceti in cuptorul cald la 160°C timp de 15 minute. Serviti cald sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise