Intr-un castron, se dizolva sarea in apa. Tocati vanata in bucati de 3 cm si introduceti-o in apa sarata pentru 5 minute. Intr-un castron mic, se adauga zahar,sos de peste si chili. Se amesteca ingredientele pentru a se dizolva zaharul. Puneti la incalzit un wok pe sursa de energie termica si adaugati ulei şi usturoi. Se amesteca 1-2 min, pana cand usturoiul e prajit. Scurgeti vinetele de apa si adaugati-le in wok. Stirfry timp de 1 minut. Se adaugă amestecul de zahar,sos de peste si chili. Stirfry timp de 1 minut. Serviti imediat şi garnisiti cu coriandru tocat.
Serviti cu orez lipicios.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise