Vinete gratinate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 4 vinete
  • • sare
  • • 4 cepe mici, tocate
  • • 8 catei de usturoi, tocati
  • • 4 rosii, tocate
  • • 200 gr branza feta
  • • 2 linguri ulei de masline, plus pentru uns

Mod de preparare

1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc.

2. Se pune o vanata pe o tava unsa cu putin ulei de masline, se toaca usor cu cutitul si se sareaza, dupa gust.Se aseaza deasupra 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi tocati si 1 rosie tocata.Se presara deasupra 50 gr branza feta si se stropeste cu ½ lingura ulei de masline.Se repeta procedura cu vinetele ramase.

3. Se dau vinetele la cuptor 15-25 minute, pana cand branza se rumeneste usor.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise