Vinete Gratinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinete Gratinate
  • Avem nevoie de :
  • - 2 vinete mari
  • - 500 g piept de pui
  • - 500 g rosii
  • - 200 g cascaval
  • - 2 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • - tarhon(optional)
  • - sare, piper.

Mod de preparare

Tăiem vinetele în cubuleţe. Lăsaţi-le la înăbuşit, pe foc mic, într-o cratiţă sau două, stropindu-le uşor cu ulei de măsline. Amestecaţi mereu, pentru ca vinetele să fie pătrunse uniform.

După ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, săraţi, piperaţi şi puneţi totul într-un vas mare. Băgaţi-l în cuptor şi lăsaţi-l circa 40 de minute la 150°.

Intre timp punem rosiile la inabusit pana scad putin.

Carnea de pui o taiem cubulete mici sau o tocam, si il calim in tigaie cu 2 lg de soi de soia.

Cand vinetele sunt aproape gata adaugam carnea si sosul de rosii, amestecand usor. Apoi presaram cascaval si tarhon si dam la cuptor pentru inca 15 min.

Pofta Buna!

Produsul final este foarte bun, sotul meu care este cam mofturos i-a placut foarte mult.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise