Vinete in lapte

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 vinete
  • 1/2 l lapte
  • 25 gr unt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Vinetele se coc si se curata de coarja.In timp ce fiebe laptele,vinetele se lasa sa se scurga.Cand laptele da in clocot se adauga vinetele tocate si se lasa sa fiarba impreuna.

Se amesteca mereu pana amestecul devine gros ca un piure.Se potriveste de sare si piper,se adauga si lingurita de zahar,untulsi se amesteca totul pe foc mic pana vinetele devin albe.

Se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise