Vinete la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 vinete mici,
  • 4 linguri unt,
  • 250 g cascaval,
  • 5 linguri pesmet,
  • sos Knorr Salad Dressing.

Mod de preparare

Se coc vinetele, se curata, apoi se lasa la scurs. Se taie 8 felii de cascaval si restul se da prin razatoare. Se ia o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, se asaza 4 felii de cascaval, deasupra se pun 4 vinete si se presara cu pesmet. Din nou un rand de 4 felii de cascaval si iar un rand de vinete. Deasupra se presara cascaval ras, pesmet, se pun cateva bucatele de unt si se da la cuptor 30 minute. Se poate servi si cu sos Knorr.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise