Vinete murate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg vinete
  • 1 kg ulei
  • 3 capatini de usturoi
  • 10-15 ardei iuti
  • 2 linguri sare mare
  • 200 ml otet
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Ardeii se taie feliute. Usturoiul se curata si se pregateste un mujdei din usturoi, sare, otet si apa.

Vinetele se taie cubulete si se calesc in ulei. Se trag de pe foc si se adauga ardeiul iute si mujdeiul de usturoi. Se amesteca bine si se pun vinetele in borcane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise