Vinete pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 vinete
  • - 2 oua
  • - 60 g faina
  • - 150 g pesmet
  • - 150 g ulei
  • - sare, piper

Mod de preparare

Vinetele se curata de coaja, se taie in lungime felii de 1/2 cm grosime si se sareaza usor si pipereaza fiecare felie.

Se usuca, se trec prin faina, oua batute, pesmet si se rumenesc in ulei pe amandoua partile.

Se scot pe un servetel de hartie, sa se absoarba grasimea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise