VINETE PENTRU IARNA(IN CONGELATOR)

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu am copt 10 kg de vintete.

Mod de preparare

Am spalat vinetele pt a indeparta evantuelele tratamente agricole, le-am sters, apoi le-am copt, curatat. Am pus vinetele curatate sa se scurga de zeama, apoi le-am tocat pe un carpator de lemn cu un cutit din sticla securizata, pe care il am de multa vreme de la mama. Am portionat cantitatea rezultata, o portie are 0,600 g, apoi le-am asezat in lada. Din 10 kg vinete crude, au rezultat cam 4 kg de vinete coapte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise