VINETE PENTRU IARNA(IN CONGELATOR)

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu am copt 10 kg de vintete.

Mod de preparare

Am spalat vinetele pt a indeparta evantuelele tratamente agricole, le-am sters, apoi le-am copt, curatat. Am pus vinetele curatate sa se scurga de zeama, apoi le-am tocat pe un carpator de lemn cu un cutit din sticla securizata, pe care il am de multa vreme de la mama. Am portionat cantitatea rezultata, o portie are 0,600 g, apoi le-am asezat in lada. Din 10 kg vinete crude, au rezultat cam 4 kg de vinete coapte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise