Vinete ptr. musaca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 vinete
  • 1 litru suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se taie vinetele in rondele de 1 cm grosime,apoi se presara cu sare si se lasa la scurs.Dupa ora,se pun vinetele in borcane,iar peste ele se toarna sucul de rosii fiert si strecurat.Se sterlizeaza 10 -15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise