1. Se taie vinetele in doua pe lungime. Se sareaza in interior si se pun pe un strecurator de plastic pentru ca sa se scurga.
2. Intr-o tigaie se caleste carnea tocata, se adauga vinul, ceapa taiata marunt si patrunjelul tocat si se lasa la foc moderat timp de 30 de minute.
3. Se scoate continutul vinetelor, care se taie in cubulete si se pune in tigaie. Se continua calirea pana cand carnea este patrunsa, se ia de pe foc si se umplu vinetele cu acest amestec, in care se incorporeaza branza rasa si sosul Bechamel sau 2 linguri smantana.
4. Se aseaza vinetele umplute intr-un vas de Jena uns cu unt si se coc la cuptor 45 minute. Se servesc cu sos de rosii si vin alb sec.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise