Vinete umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 450g carne porc
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • cascaval
  • o conserva ciuperci
  • sare,piper,patrunjel

Mod de preparare

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc.Recunosc ca mi-au iesit foarte bune aceste vinete.

Am taiat vinetele in doua(pe lungime) si am scos miezul(lasand peretele vinetei de 1 cm) si am presarat sare.

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in putin ulei,apoi am adaugat ciupercile tocate marunt,usturoiul si miezul de la vinete.Urmand a adauga carnea,sarea,piperul si patrunjelul verde.Cand carnea devine albicioasa se opreste focul si se incorporeaza oul.

Vinetele se vor spala si se vor umple cu aceasta compozitie,dupa care se vor da la cuptor pentru 25-30min.

Apoi se rade cascaval deasupra si se mai tin in cuptor inca 5-10 min pana cand cascavalul este topit.

Pofta buna!!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise