Vinete umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 450g carne porc
  • 1 ou
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • cascaval
  • o conserva ciuperci
  • sare,piper,patrunjel

Mod de preparare

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc.Recunosc ca mi-au iesit foarte bune aceste vinete.

Am taiat vinetele in doua(pe lungime) si am scos miezul(lasand peretele vinetei de 1 cm) si am presarat sare.

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in putin ulei,apoi am adaugat ciupercile tocate marunt,usturoiul si miezul de la vinete.Urmand a adauga carnea,sarea,piperul si patrunjelul verde.Cand carnea devine albicioasa se opreste focul si se incorporeaza oul.

Vinetele se vor spala si se vor umple cu aceasta compozitie,dupa care se vor da la cuptor pentru 25-30min.

Apoi se rade cascaval deasupra si se mai tin in cuptor inca 5-10 min pana cand cascavalul este topit.

Pofta buna!!!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise