Vinete umplute cu piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • patrunjel
  • 1 lamaie
  • 5 linguri de ulei
  • chimen
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua pe latime,jumatatile se golesc de miez,dar nu complet.Intr-o tigaie se pune la prajit miezul de vinete taiat cuburi,pieptul taiat fasii,ceapa si usturoiul taiate rondele.Se sareaza,se pipereaza si se presara cu chimen.Se amesteca apoi se presara coaja rasa de lamaie.Vinetele se umplu cu aceasta compozitie,se pun intr-o tava si se stropesc cu putin ulei,se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise