Visine conservate pe iarna pentru prajituri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg visine
  • zahar
  • aspirina

Mod de preparare

Visinele se spala foarte bine sub jetul de apa rece.

Se curata coditele, se scot samburii insa fara a rupe prea tare visinele.

Se scurge excesul de zeama ce o lasa acestea.

In borcane de 800 gr se pun astfel: un rand de zahar, un rand de visine fara samburi, iar zahar, iar visine si tot asa pana umpleti borcanele.

Deasupra fiecarui borcan se pun cate 3-4 aspirine pisate.

Acestea se pun la frigider iar cand aveti nevoie scoateti si folositi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise