VISINE PE IARNA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ( astea apar, de obicei, cand tu esti pe la BAC!)
  • 3 kg visine, cantarite fara samburi
  • 1 kg zahar peste ele si 10 aspirine facute praf si pulbere

Mod de preparare

Amesteci cu simt de raspundere!

Le lasi de azi pe maine( c-asa suntem noi, romanii, lasatori). Daca le faci dimineata, se topeste zaharul pana seara!

Le pui in borcane de 800 ml cu capac de ala ermetic.(ies cam 6 borcane)

Asta ajunge de o prajitura la iarna, dupa ce scurgi sucul!

Stau foarte bine, ca doar eu la bloc le tin pe balcon!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise