Visine ptr. tarta de Craciun

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg visine
  • 1 kg zahar
  • 12 aspirine

Mod de preparare

Spalam visinele si le scoatem samburii.Apoi le punem intr-un lighenas cu zaharul si aspirina pisata.Le lasam pana a doua zi la frigider,amestecand din cand in cand ptr. a lasa zeama.

Punem boabele in sticle pana la 1/3,completam cu zeama lor si capsam sau legam sticlele cu celofan.

Cand le folosim le scurgem si siropul il putem servi cu sifon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise