Vita cu ardei bicolor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg carne de vita
  • Ardei rosu
  • Ardei gras verde
  • Cateva rosii
  • Pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Ardei iute
  • Usturoi
  • Patrunjel
  • 1 telina mica
  • Curry
  • Boia dulce

Mod de preparare

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa toccata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor. Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise