Vita cu legume

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati subtiri de vita
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • cimbru,boia dulce,piper,sare
  • 1/2 pahar vin alb

Mod de preparare

Punem bucatiile de vita cu putin ulei,le lasam putin pe fiecare parte,le condimentam,adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana scade sosul,se adauga si bulionul,putina apa daca mai e nevoie,adaugam si usturoiul taiat in jumate.Se serveste cu legume

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise