Vita Peking cu ardei gras

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 400 g carne de vita
  • 2 linguri sos de soia (light soy sauce)
  • 2 linguri vin de orez
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita rasa zahar maro (light brown sugar)
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu varf de ghimbir pisat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 100 g de mazare sau fasole verde
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 linguri de sos de stridii (oyster sauce)
  • 3 linguri de apa sau supa

Mod de preparare

Se taie carnea de vita in fasii de 5 cm lungime si 0,5 cm latime(sau dupa preferinta). Se pune intr-un castron impreuna cu sosul de soia, vinul de orez, amidonul si zaharul. Se amesteca bine, se acopera si se lasa la marinat in jur de 30 de minute.Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se prajeste carnea 3-5 minute la foc mare. Cand este gata se da la o parte din tigaie si se pastreaza cald.Se pune la incins cealalta lingura de ulei in aceeasi tigaie. Se piseaza usturoiul si ghimbirul, se pun in uleiul incins si se amesteca 1 minut.Se adauga apoi legumele si apa si se prajesc 5 minute. Se pune din nou carnea, sosul de stridii si se mai amesteca inca 3 minute pana se evapora aproape tot sosul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise