1.Se curata pulpa, se spala si se sterge cu un servet curat.Se taie in 4 felii si fiecare felie se bate putin cu batatorul de carne.Se sareaza, pipereaza si se trec prin faina.
2.Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se prajesc bucatile de carne pana se rumenesc, pe ambele parti.Se scot si se pastreaza la cald.In restul de ulei, se presara zaharul si se amesteca pana se topeste.Se adauga vinul si scortisoara si se fierb cca. 3 minute.
3.Se curata mandarinele si se desfac in felii si se pun in sos.Amestecand mereu, se lasa sa fiarba 2 minute.Se pun bucatile de carne, se lasa sa dea un clocot impreuna si se servesc cu un vin rosu si cu o garnitura de spagetti sau farfale.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise