Voldastana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250 gr piept de pui;
  • -100 gr ciuperci;
  • -100 gr sunca presata;
  • -200 gr cascaval;
  • -1ou;
  • -1 lingura de faina;
  • -condimente;
  • -200 ml ulei.

Mod de preparare

Din pieptul de pui se pregateste un snitel. Peste snitel adaugam ciuperci (pe primul sfert de snitel) apoi cascaval, jumatate din cantitate (cascavalul ras), si pe ultima parte vom pune sunca presata taiata cubulete. Peste toate acestea se rade restul de cascaval si se da la cuptorul cu microunde. Servim cu cartofi prajiti sau amestec mexican de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise