Vulcan de ciocolata cu inghetata si capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata amaruie/dulce
  • 80 g unt
  • 2 oua
  • 40 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 80 g zahar pudra
  • 1 praf sare
  • 1 esenta vanilie

Mod de preparare

Se topeste ciocolata cu untul intr-un bol la aburi, se amesteca preparatul obtinut cu zaharul pudra, apoi se adauga cele 2oua, cele 2 galbenusuri, praful de sare, esenta de vanilie si la final faina.

Se amesteca toate pana se omogenizeaza si se pun la cuptor 10 minute la 200 grade C in 6 forme de aluminiu (pentru briose).

Se orneaza cu inghetata stracciatella si capsuni.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise