ZACUSCA CU CIUPERCI DIN MOLDOVA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ceapa
  • 200 gr ulei
  • 2 kg ardei capia
  • 2 kg gogosari
  • 1 kg ciuperci(sau 4 conserve)
  • 3 linguri zahar sau miere
  • 1kg suc rosii sau 500 gr bulion
  • sare, piper, foi dafin

Mod de preparare

Se caleste - 1 kg ceapa in 200 g ulei,

se coc si se curata 2 kg ardei capia si 2 kg gogosari care se adauga la fiert alaturi de 1 kg ciuperci (sau 4 conserve/eu asa fac),

se adauga sare, piper, 3 linguri zahar sau miere, foi de dafin si 500 g bulion sau 1 kg suc de rosii.

ies cam 8,9 borcane de 400g.

ce pune in borcane si se lasa la cuptor cam 40-60min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise