Zacusca de crap cu legume si ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 crap file
  • 1 lingura margarina
  • 50 gr pasta de tomate
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii
  • 3 ardei grasi
  • 20 masline
  • 5 catei usturoi
  • 100 gr ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
  • sare, piper
  • foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin
  • 1 legatura patrunjel taiat fin
  • 100 ml vin alb.

Mod de preparare

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise