ZACUSCA DE GOGOSARI CU ROSII

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1,5 kg rosii
  • 500 gr ceapa
  • 500 gr ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata gogosarii, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, gogosarii si rosiile. Se pune ceapa la prajit, se adauga gogosarii si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si e gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise