ZACUSCA DE GOGOSARI CU ROSII

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1,5 kg rosii
  • 500 gr ceapa
  • 500 gr ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata gogosarii, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, gogosarii si rosiile. Se pune ceapa la prajit, se adauga gogosarii si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si e gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise