ZACUSCA DE RADACINI(MEXICANA)

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1l ulei
  • 1kg ceapa
  • 1kg morcovi
  • 1kg telina
  • 1kg pastarnac
  • 1kg ardei capia
  • 1kg gogosari
  • 1kg vinete
  • 1kg mere
  • 1l bulion.

Mod de preparare

Se pune la incins 800ml ulei cu ceapa,morcovi,pastarnac,telina,toate date prin masina de tocat si se mecteca sa nu se prinda aproximativ 20 min.Separat in 200 ml ulei se pune la prajit ardeiul kapia,gogosarul ,vinetele coapte.Se amesteca ambele faze amintite mai sus ,bulionul si la sfarsit se adauga 1kg de mere taiate cubulete.Sarea se pune dupa gust.Se pune la borcane si se sterilizeaza in baie marin 45 minute .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise