zacusca de vinete si gogosari

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g. rosii
  • 2 vinete mijlocii
  • 4 gogosari
  • 1 ceapa(facultativ)
  • 50 g. ulei
  • 1 lingura zahar
  • sare.

Mod de preparare

Mod de preparare: Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toacaimpreuna pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogosarii se taiefelii). Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie in sferturi. Sepun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul in care s-arumenit ceapa (facultativ). Se pune zaharul, se potriveste de sare sise lasa sa fiarba la foc mic pana mai scade zeama, observand sa nu seprinda pe fund.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise