Zacusca frantuzeasca

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. rosii
  • 200 gr.ceapa
  • 2 mere mari
  • 1 ardei gras (sau kapia)
  • 1 pahar otet (de 3 grade)
  • zeama de la 2 lamii
  • 1 lingurita sare
  • 100 gr. zahar
  • 1 lingurita boabe enibahar
  • 1 foaie dafin maruntita

Mod de preparare

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.

Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise