Zacusca frantuzeasca

Timp pregatire
260 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. rosii
  • 200 gr.ceapa
  • 2 mere mari
  • 1 ardei gras (sau kapia)
  • 1 pahar otet (de 3 grade)
  • zeama de la 2 lamii
  • 1 lingurita sare
  • 100 gr. zahar
  • 1 lingurita boabe enibahar
  • 1 foaie dafin maruntita

Mod de preparare

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.

Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise