Vinetele taiate felii, presarate cu sare le lasi la scurs pe un servet pentru o ora. Ghebele le fierbi 10 minute, le dai pe robot. Dai pe robot ardeii, gogosarii si vinetele. Separat dai pe robot morcovul. Ceapa tocata marunt, o calesti in ulei, adaugi morcovul, lasi pe foc pana isi schimba usor culoarea, adaugi ghebele, restul legumelor, condimentezi si dai la cuptor. Dupa ce scade, adaugi pasta de tomate. Lasi la cuptor pana se ridica uleiul. Asezi zacusca fierbinte in borcane, capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 45 minute, dupa care invelesti borcanele in paturi, lasi pana a doua zi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise