Zarzavat pentru ciorbe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5kg gogoșari
  • 1țelină mare
  • frunze de pătrunjel
  • 2kg morcovi

Mod de preparare

Gogoșarii se dau pe mașina de carne împreună cu țelina și morcovii, pătrunjelul se taie mărunt și se adaugă peste pasta rezultată.

Toate ingredientele se pun la fiert și se adaugă umpic de bulion dacă nu își lasă destulă zeamă. Se adaugă borken (salicilat), iar apoi se adaugă în borcane sau sticle.

Se folosește la ciorbe, tocănițe.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise