Zarzavat (vegeta natural)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2kg morcov
  • 1kg ceapă
  • 1/2kg pătrunjel frunză
  • 1 ţelină cu frunze
  • 1/2kg gogoşari
  • 1/2kg varză

Mod de preparare

Toate legumele spălate se dau prin maşina de tocat cu sita cea mai mică. Se pune 150g sare pentru 1kg de zarzavat. După ce se amestecă bine se pune la borcan şi deasupra se pune 1 deget de ulei. Se leagă cu celofan.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise