Zdrente de ou (adaos pentru supe)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Oul intreg se bate bine cu furculita. Se adauga batand mereu in forma de ploaie faina.Se continua adaugand apa rece pana cand s-a format un amestec subtire ca pentru clatite.In coltul unei pungi din material plastic se face o deschizatura de grosimea unui chibrit.Compozitia se toarna in punga.Prin deschizatura se lasa sa se scurga intr-o parte a supei de carne strecurata, amestecand usor cu o furculita.Dupa cateva minute se toarna in castronul cu restul de supa.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise