Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zuchinni
  • parmezan ras ( dupa ochi,depinde cit zuchinni aveti)
  • pesmet
  • busuioc sau oregano
  • piper,sare
  • oua

Mod de preparare

Se taie dovlecelul pe lung ; apoi il dati cu sare si-l lasati cam o ora, intr-o sita/strecuratoare sa se scurga apa din el.

Bateti ouale si treceti dovlecelul prin oua.

Apoi il dati prin parmezanul amestecat cu pesmet si mirodenii si-l dati la cuptor ( intr-o tava cu hirtie de copt) cam 12-15 min la 200*C.

Pentru dressing:

smintina

praf usturoi

maioneza ( putina, numai cit sa dea gust)

patrunjel (uscat)

praf de ceapa

marar(uscat)

sare, piper

Se amesteca totul si gata..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise