Unde inveti sa gatesti - cursuri de gatit pentru amatori

Multe persoane sunt pasionate de gatit si, cum pe Gustos.ro speram ca toti au aceasta pasiune, ne-am gandit sa facem o trecere in revista a cursurilor de gatit disponibile in Bucuresti. Cursurile sunt destinate amatorilor, astfel ca sigur va veti simti in largul vostru si veti invata multe dintre secretele bucatarilor.

Unde inveti sa gatesti - cursuri de gatit pentru amatori

FiorArte

La FiorArte, un studio de ateliere recreative, se tin cursuri de sushi, de dulciuri si de bucatarie mediteraneana, in functie de solicitari si de formarea grupelor. Cursul este sustinut pe rand de Silviu si Daniel de la “The Flavours 3 Bucatari”, asa ca sunt bucatari cu experienta, pe care deja ii cunoasteti de la TV. In septembrie vor reveni cu un curs de bucatarie mediteraneana, care tine 1 luna si contine 4 sedinte (de la ora 18:30), iar o sedinta dureaza 2-3 ore si grupa este formata din 6 persoane, materiile prime necesare sunt incluse in pret. Tematica acestui curs include prepararea carnii albe si rosii, a pestelui si fructelor de mare, a pastelor, plus gustari si salate traditionale.

Pret: nu ne-au fost comunicate detalii despre pret.

Contact:

Str. Soldat Neagu Florea 7, tel. 0730 90 90 35

http://www.fiorarte.com/

Pagina de Facebook

THR Group

THR Group organizeaza si cursuri pentru amatori. Cursuri de arta culinara sunt sustinute de maestrul Nely Matran si au loc in fiecare sambata, de la 10:00, in 5 editii, fiecare sedinta de gatit dureaza 4-5 ore. Seria de cursuri a inceput deja, mai sunt inca 3 cursuri la care va puteti inscrie. Cursurile nu au legatura intre ele, adica puteti alege sa va inscrieti in doar cateva sambete din seria de 5. In plus, un somelier va va ghida si cum sa asortati diverse tipuri de vinuri cu mancarurile preparate de voi.

Pret: 40 euro per sedinta de 4-5 ore

Contact:

Bd. Poligrafiei nr. 3 - 5, tel. 0215 492 850

www.thrgroup.ro

E-mail: [email protected]

Violeta's Vintage Kitchen

Daca vreti sa invatati cum se gateste „ca la mama acasa”, atunci merita sa incercati un atelier propus de bistroul Violeta's. Un atelier dureaza aproximativ 2,5 ore, costa 100 lei, pretul include si 1 salata, 1 apa, o cafea. Cursurile au loc chiar in restaurant, ultimele ateliere au fost despre prepararea painii si a dulciurilor. Asa ca, daca vreti sa invatati trucuri pentru gatit la sfarsitul unei zile de lucru, urmariti atelierele Violeta's. Nu au fost anuntate cursuri noi de gatit, ultimele au fost in martie si inca nu au in plan unele noi, insa vor anunta pe site cand vor exista unele noi.

Pret: 100 lei

Contact:

Str. Batistei 23, tel. 021.310 .06.81,

www.violetas.ro

Pagina de Facebook

Societe Gourmet

Cei care doresc sa creeze preparate gourmet, in ambiante premium, pot incerca unul dintre cursurile propuse de Societe Gourmet. Cursurile se desfasoara de obicei la sfarsit de saptamana, o singura zi (unele cursuri se tin si pe parcusrul a doua zile), o sedinta tine aproximativ 3 ore, iar locul unde se tine cursul poate varia, de obicei se sustin in resturante bine cotate. Temele alese sunt foarte variate, de la prepararea fructelor de mare, bucatarie asiatica, pana la manuirea cutitelor profesionale.

Urmatoarele cursuri sunt:

- Pan Asian Cooking Class - duminica, 12 iunie, ora 14:00, la Madame Pogany, costa 250 lei si include consumatia de bauturi, cafea, ceai si vin. In plus, prmesti cadou un bambus steamer.

- Fructe de Mare - duminica, 19 iunie, ora 14:00, la restaurantul Din Casa, costa tot 250 lei, pretul include bauturile mentionate mai sus.

Pret: aprox. 250 lei

Contact:

Tel. 0721223385

E-mail: [email protected]

http://www.societegourmet.ro/

Pagina de Facebook

Daca mai stiti si alte cursuri interesante de gatit, va invitam sa lasati un comentariu la acest articol.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise