Datorită evoluţiei tehnologice rapide din ultimii ani, astăzi ne putem bucura de o mulţime de fructe chiar dacă este sau nu sezonul lor: mâncăm struguri sau caise din primăvară până în iarnă.
1.Ştim că sunt proaspete!
E destul de evident că acele caserole pline de căpşuni pe care le cumpărăm în decembrie din supermarketuri nu sunt foarte proaspete. Eventual sunt crescute în sere, cu mulţi aditivi şi conservanţi. În schimb, dacă cumpărăm un kilogram de căpşuni la începutul verii din piaţă, avem garanţia că sunt proaspete.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii