Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul. Se curata o banana si se trece printr-o sita deasa. Se amesteca bine piureul astfel obtinut cu acidul citric si cu esenta de vanilie si se incorporeaza in crema de galbenus. Se toarna compozitia intr-un vas cu capac, bine inchis, si se lasa sa inghete 8 ore in congelator.
Se clatesc 4 pahare cu apa de la gheata (sau se tin la frigider), se curata si cea de-a doua banana, se taie felii si se pune in paharele racite. Se scoate inghetata cu o lingura (sau se taie patrate), se pune si ea in pahare peste feliile de banana si se serveste imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii