Incorporez galbenusurile cu zaharul, adaug pe rand celelalte ingreDiente. Albusurile batute spuma cu 2 picaturi de lamaie si un praf de sare se adauga la final.Asez compozitia intr-o tava de marime mijlocie,unsa cu unt,tapetata cu faina. Dau tava la cuptorul incins pentru 10 minute la foc mare si inca 10 minute la foc mic(incerc blatul cu o scobitoare)
Crema: Omogenizez compozitia obtinuta din unt,finetti,ness si esenta.Intind crema peste blatul racit.
Glazura: incorporez ingredientele, asez vasul pe baie de abur sau pe flacara amestecad mereu sa nu se arda.Dupa ce s-a topit zaharul, iau de pe flacara, las sa se raceasca putin si intind peste crema. Ornez cu bomboane, nuca de cocos sau ciocolata rasa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii