Separati albusurile de galbenusuri. Intr-un vas bateti untul cu zaharul, galbenusurile, vanilia si iaurtul. Adaugati apoi grisul si praful de copt, iar la final albusurile batute spuma. Asezati compozitia in tava si dati la cuptorul preincalzit timp de 45 minute, aproximativ.
Pentru glazura puneti intr-un ibric, zaharul, zeama de lamaie si apa si fierbeti timp de aprox 2 minute.
Cand prajitura este gata (si inca calda) turnati siropul deasupra si acoperiti cu un servet. Lasati sa absoarba siropul si sa se raceasca. Presarati fulgii de cocos si taiati in bucati, dupa placul inimii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii