Pastele se dau la fiert in apa clocotita, sarata, la care se adauga o lingura de ulei de floarea soarelui.
Ceapa se caleste in ulei de masline, se adauga morcovul ras fin, ardeiul taiat cubulete. Dupa ce se moaie legumele, se adauga ciupercile, se condimenteaza si se lasa pe foc pana scade tocanita. La sfarsit se adauga sucul de rosii, se mai lasa cateva minute pe flacara.
Pastele se strecoara, se clatesc la jet de apa rece, se condimenteaza, se asaza pe farfurie, peste care se adauga ciupercile. Se srveste cu salata verde cu ridichi si ceapa,garnisite cu rosii.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii