Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi adaugam ardeiul ceapa taiate si ele marunt adaugam sare si lasam sa se faca .dupa care adaugam 1 litru de apa calda si mai lasam la foc 20 minute.Scoatem sparanghelul din borcam si taiem bucatele potrivite ,il adaugam in oala si lasam inca 5 minute la foc potrivim de sare. Acum taiem franzela in patratele potrivite ,le prajim pe toate partile,scurgem pe un servet.Punem supa in farfuri si se duce la masa si fiecare isi pune dupa plac crutoanele. ( Se poate face si cu sparanghel proaspat doar ca se adauga la prajeala si se fierbe mai mult timp)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii