Nu trece zi fara sa auzim cel putin o data in jurul nostru despre dezavantajele alimentelor prajite in ulei si despre modul negativ in care ne pot afecta sanatatea. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca produsele prajite sunt printre cele mai gustoase si apetisante. Si pentru ca stim ca multora le plac, ne-am gandit sa aflam care sunt motivele pentru care alimentele prajite nu sunt sanatoase. Iata ce am aflat:
Colesterolul nu este neaparat nociv pentru sanatate, fiind, de fapt, produs chiar de organism. Cu toate acestea, cand nivelul lipoproteinelor creste, o cantitate mare de colesterol intra in fluxul sanguin in loc sa fie trimis catre ficat, ceea ce poate duce la deteriorarea vaselor de sange.
4. Concluzii
Sursa articol: www.quora.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii