Gatitul si poftitul in bucatarie

Competitia culinara dedicata publicitarilor isi propune ca la a doua editie sa pregateasca un “teren de joaca” absolut delicios pentru toti participantii. De aceea, pregatim brief-uri alese, un juriu perspicace, o competitie creativa asociata evenimentului si la final, un after-party pe masura concurentilor si a castigatorilor.

Gatitul si poftitul in bucatarie

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering si savurata cu Staropramen are in continuare inscrierile deschise pana pe 12 martie. Exista un cost de 200 euro/echipa, iar formularul de inscriere trebuie sa ajunga la [email protected]. Agentiile sunt rugate sa scoata din artileria culinara maxim 4 coechipieri pasionati si pofticiosi.

Competitia nu se limiteaza doar la probele de gatit, exista din nou o competitie de design de logo-uri, special create pentru eveniment. Inscrierile pentru aceasta competitie sunt deschise pana pe 21 martie, la ora 14:00. Logo-urile, atat in format print, cat si web, trebuie trimise tot la [email protected], acestea fiind prezentate aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Kuxa Studio este din nou gazda noastra si la cea de-a II-a editie a Cupei, iar juriul prezent in cele 3 zile de competitie este format din: Anca Mitu (Manager Privileg Catering), Ionut Potinga (Director National de Vanzari Coseli), Carmen Tepelea (Reprezentant Kuxa Studio), Stela Cristea (Manager Proiect Gustos.ro), Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!) si Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina).

Fiecare membru al juriului va evalua fiecare echipa, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru fiecare dintre urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului acordat pentru proba, team work, aspectul mancarii, gust si creativitatea denumirii preparatului.

La final, odata ce trecem prin toate brief-urile culinare si prin toate probele absolut delicioase, vom putea in sfarsit sa ne rasfatam la after-party-ul oferit de catre Privileg Catering, impreuna cu participantii si castigatoriile celei de-a II-a editii a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, gustos.ro, LaCucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads siMixtopia.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise