Cum sa pregatesti cele mai dragalase fursecuri in forma de ursuleti

Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi.   

Cum sa pregatesti cele mai dragalase fursecuri in forma de ursuleti

Ingrediente necesare:

110 gr faina

20 gr amidon de cartofi
un varf de cutit de sare
40 gr sirop sfecla de zahar
10 gr miere
30 gr ulei vegetal

Mod de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la 160 °C.
2. Amestecati faina cu amidonul si cu sarea.
3. Amestecati siropul de sfecla de zahar cu mierea si cu sarea intr-un bol mic. Turnati compozitia obtinuta peste faina si amestecati din nou.
4. Intindeti aluatul pe o hartie de copt cu ajutorul unui sucitor.
5. Cu ajutorul formei speciale pentru prajituri, creati ursuletii.

6. Desenati fetele ursuletilor cu ajutorul unui obiect ascutit.

7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti mainile ursuletilor peste ele.

8. Din restul de aluat faceti bilute mici pe post de codite pentru ursuleti.
9. Tineti-le la cuptor pentru 10 minute, apoi reduceti temperatura la 150°C si mai lasati-le inca 10 minute.

10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.

Pofta buna!

Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise