Maa Tamagosan este creatoarea acestor delicii dragalase in forma de ursuleti ce imbratiseaza migdale. Aceste fursecuri sunt alegerea perfecta atunci cand doriti sa le faceti o surpriza celor mici sau, de ce nu, pot fi o surpriza placuta chiar si pentru adulti. Pe langa gustul foarte bun, ursuletii dulci impresioneaza prin aspectul lor. Din fericire pentru noi, Maa a impartasit pe blogul sau modalitatea de realizare a acestor deserturi.
110 gr faina
Mod de preparare:


7. Plasati migdalele in centrul prajiturilor si aduceti mainile ursuletilor peste ele.


10. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le sa se raceasca putin inainte de a le servi.

Pofta buna!
Sursa articol si sursa foto: boredpanda.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii