Acreala de perje

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • perje cam la 1 kill,
  • apa cam 4 litri,
  • 3-4 cire de marar,
  • o creanga sanatoasa de liostean

Mod de preparare

Nu mai spunem povestea cu produsele BIO care se adevereste si de asta data si trecem la cules de perje din cele verzi.

Indepartam codita si le spalam cu apa dupa care le punem la fiert intr-un vas mai mare .

Aruncam si boziile frumos mirositoare iar dupa ce a fiert lasam sa se raceasca si strecuram prin sita deasa .

Ca ii dam folosinta imediat,ca o tragem la sticle si o pastram la rece sau o sterilizam si o folosim in timp indelungat asta priveste doar pe buna gospodina sau bunul gospodar care se incumeta la asa meteahna .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise