ALUAT DE PAINE vero

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg faina
  • 1cub de drojdie
  • 1lingurita sare
  • 1 pahar de ulei.
  • apa, sau lapte.

Mod de preparare

Se amesteca faina ci drojdia si sarea si se pune apa sau lapte caldut pana se obtine un aluat moale,se framanta cu ulei foarte bine.

Cand a crescut aluatul se pune in tava ,se mai lasa sa creasca, se baga la cuptor bine incins.

Cand e gata o ungem cu ulei si o mai lasam 30 minute la cuptor,dar cu focul oprit, sa se inmoaie coaja. pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise